S.O.S. 21 adag cica-bolhairtó nyakörv és féreghajtó kellene! 

Múlt héten megismerkedtünk egy fantasztikus szervezettel, akik minden vasárnap ételt osztanak a szegényeknek, segítenek a rászorulóknak (https://www.facebook.com/hetibetevo).
Mivel ők emberekkel foglalkoznak, nem tartozik tevékenységi körükhöz az állatmentés és a sors egy komoly ügy kapcsán összekötött minket.
Pest megyében van egy igen rossz sorban élő család 9 gyermekkel. A gyerekek egy része gyermekotthonba került , de a többieknek sincs meg a mindennapi betevő. Mindezt tetézi, hogy nagy állatszeretők, 21 cicával élnek együtt, amit anyagilag nem tudnak rendesen fedezni.
Azért, hogy a gyerekek hazamehessenek az állami gondozásból, a macskáknak menniük kell. A dolgot nehezíti, hogy a család nagyon ragaszkodik a cicákhoz, akik se oltva, se ivartalanítva nincsenek, külső és belső élősködők bántják őket, sokan betegek, és igen le vannak soványodva. 6 cicáról sikerült képet készíteni, van köztük szoptatós anyuka, ereje teljében lévő kandúr és békés matuzsálem is. A repertoárban mindenféle cica szerepel, természetesen a színek tekintetében is.
Egyik tagunk szerencsére megnyerte a bizalmukat és egy cicát, Mézit, kezdésnek elhozhattunk, de hogy a többi cicával mi lesz, az kérdéses, még sok egyeztetésre van szükség a családdal.
Szeretnénk, ha cicabarátoktól segítséget kapnánk, akik vállalnának 1-1 cicát gyógyulásuk, illetve gazdihoz kerülésük idejére, illetve olyan támogatót, aki adna nekünk cicákra való bolhanyakörveket, féreghajtókat, hogy legalább még a családnál elkezdhessük kezelni a cicákat!

[nggallery ID=”81″]