Nagyon jó kis napunk volt tegnap, szerintem Yao Yao nevében is mondhatom!
Én a Facebookos leírás alapján, egy sokkal barátságtalanabb kutyira számítottam. De Ő nem az!!!!! Kocsiban szépen utazott, kicsit nyáladzik közben, de mivel terítettem le pokrócot az ülésre ez nem volt zavaró. Nézegetett, majd amikor megunta legömbölyödött, és aludt.:)

Tényleg nagyon jól kijön a kutyikkal. Nagyon figyelt ránk, a nevére nagyon hallgat, ügyes, okos. Elengedni természetesen nem mertem, de ahogy láttam inkább az emberek után menne, a kutyák annyira nem érdeklik.  Begyűjtött sok simit, érdekelte minden ember, leült a túratársaim lába mellé, hogy na, akkor lehet engem szeretgetni. Jutifalatért egész gyorsan lecsüccsent bárkinek. 🙂
Amikor a túratársakkal leültünk egy padhoz beszélgetni Ő úgy elaludt a lábamnál, hogy hangosan horkolt!!!! :))) Amikor meg már a pokrócon heverésztünk a végén, jött, bújt, hátára dobta magát. No persze igazi Beagle, amint esélyt lát rá próbál kaját lopni az asztalról 🙂 Bodzával, az én kutyámmal is nagyon jól kijött, ment volna vele játszani mindenhová.

Én nagyon kellemesen csalódtam benne, mert ahhoz képest, hogy aznap reggel látott minket először, hamar ránk hangolódott.
Remélem még lesz alkalmunk megsétáltatni őt!!!!!