Gazdikeresőnk: Bagira
Bagira fekete utcai cicaként kezdte az életet, nem sok esélye volt, hogy valaki megszereti, befogadja, gondoskodik róla.
Egy nap azonban rámosolygott a szerencse és Bagirát pártfogásába vette egy kis műhely, ahol a főnök szívügyének tekintette Bagira jó sorsát. Ott éldegélhetett a műhelyben hosszú évekig. Reggel már várta a nyitást, amikor megkapta első tasak ennivalóját és záráskor búcsúzóul még pár falat járt. Így ment ez minden nap. Volt saját kuckója, rengeteg ennivalója, félig meddig gazdis cica volt. Lánycica lévén még ivartalanították is.


Aztán eljött a fekete cica fekete napja. A műhely bezár, Bagirának mennie kell. És akik eddig gondozták, eddig nevelgették, azok most, 16 éves korára elengedték a mancsát. Senki, de senki sincs aki Bagirát hazavinné. Jött a telefon, mit tegyünk?
Ha Bagirát bevállaljuk, egy cicahely sok évre betelik, hisz ki akar majd örökbefogadni egy 16 éves cicát?
Mégse volt szívünk nemet mondani és habár ígéretet is kaptunk anyagi támogatásról a befogadásért cserébe, sajnos mégse érdeklődött korábbi gondozói közül senki Bagira felől. Részükre gond letudva, felelősség átadva, innentől kéz mosva.
Így hát Bagira nálunk landolt.


Bagira szuper aranyos cica, annyit és olyan hangosan dorombol, hogy egész nap kellemes cicadorombolás tölti be az egész házat. Az elején a fürdőszobában találtunk neki csak helyet, mára már uralja az egész házat. Magabiztosan sétálgat a kutyák közt, ha kajaosztás van és másik négylábú közel merészkedik, kap egy pofont, még ha 20 kilós kutyáról van is szó.
Boldogan fekszik és napozik az ablakpárkányon, ha tehetné, néha kisétálgatna a kertbe, de azt nálunk nem teheti meg. De lakáson belül is kellemesen érzi magát, éjjelente szívesen alszik a kutyákkal együtt a nagy hempergőben.
Jelenleg nincs rossz sorsa, etetjük, simogatjuk, de amíg ő velünk van, addig nem tudunk erre a helyre új, arra rászoruló cicát menteni.


Ezért lenne óriási segítség, ha 16 év ide, 16 év oda, Bagira mégis csak egy saját családba költözhetne, ahol akár még másik 5-10 évig is dorombolhatna új gazdi ölében.
Javasoljuk bárkinek, aki egy teljesen problémamentes, egészséges, szobatiszta, kedves, bújós, dorombolós, magában jól ellevős cicatársat fogadna otthonába, azért, hogy egy idősödő cicahölgynek békés időskort teremtsen.


Érdeklődés: 0620 932 6383 vagy info@aminakozpont.hu