Nevem: Bonnie

Becsült korom: kb 8 hónapos

Fajtám: házi

Nemem: lány

Méretem/súlyom: 2 kg

 

  A fekete testvérek

 

Ilyen vagyok: 

2014.03.10

Bonnie egy igazi kis energiabomba, a 7 hónapos, ivartalanított kislányt olyan helyre ajánljuk, ahol van társasága – cicákkal és kutyákkal is jól kijön -, vagy ahol a gazdi minden nap tud vele foglalkozni. Nagyon bújós, de nehezen marad meg a fenekén, dorombolva pörög-forog és hízeleg. Már nagyon várja, hogy végleges otthonra és egy gondoskodó gazdira találjon.

2014.02.18

Bonnieból végre felszínre tört a dorombolós-bújós énje is. Könnyes búcsút vett tesójától, a szintén gazdikereső, Clydetól és néhány nap alatt teljesen beilleszkedett új ideiglenes otthonába. 
Félénkségét 2 nap alatt maga alá gyűrte a kíváncsiság. Tele van energiával, minden mozgó tárgyat – és lábat  – megtámad, de egyedül is szépen eljátszik. Viszont amint az ember leül, azonnal ott terem és nem spórol a hízelgéssel. Tolja a gyönyörű kis fejecskéjét, hangosan dorombol és egyik oldaláról a másikra gurulva várja a kényeztetést.
Bonnie 7 hónap körüli kislány, a korához képest viszonylag kistermetű. Kutyákkal és cicákkal is szívesen barátkozik, teljesen szobatiszta, egy kaparófáért és kis játékért cserébe pedig nem rongál a lakásban. Már túlesett az első oltásokon és az ivartalanításon. 
Selymes fekete bundácskájával és elragadó természetével nagyon várja, hogy végre megtalálja végleges otthonát, ahol egy kis vidámsággal és szeretettel teljessé teheti a jövendő gazdija életét!

 2014.01.13

Bonnie egyike azoknak a szerencséseknek, akiket még a nyáron mentettünk meg a káposztásmegyeri reménytelenségből.
Sok hónapba telt, mire az elvadult, mindentől menekülő cicalányból egy bájos, kedves, emberekkel és kutyákkal is barátságos macsekot ’faragtunk’.
A kb 7 hónapos kislány független típus maradt, nem az a kimondottan bújós és dorombolós, de egy kis nasiért bármire hajlandó. Dörgölőzik, megvakargattatja a fülecskéjét, ölben a nyakát simogattatja.
Hihetetlenül játékos, imád játszani még a kutyákkal is, egy tálból eszik velük, egy kanapén is alszik velük.
Kicsit szemtelen, mert felmászik a konyhapultra ezért nem szabad ételt az asztalon hagyni őrizetlenül.
Egyébként nem rongál, ha van játéka és kaparófája nem tesz kárt semmiben. Gyönyörűen csak az alomra jár, tudja, hogy hol a helye.
Bonnie szívesen lenne akár kinti-benti cica is, de kinti cicának kizárólag csendes környékre mehet, ahol kevés a forgalom. 
Bonnie nagyon szeretne olyan gazdit magának, aki nem bánja, ha ő nem bújik folyamatosan az ölbe, nem dorombol órákon át. Cserében ad sok-sok vidámságot, szeretetet és tiszteletet a gazdi iránt.
Bonnie már oltva, ivartalanítva várja új gazdiját.

Bonnie-ra jelentkezni lehet: 06 20 932 6383

 

[nggallery ID=”69″]