Nevem: Clyde

Becsült korom: kb 8 hónapos

Fajtám: házi

Nemem: fiúcska

Méretem/súlyom: 2 kg

 

  A fekete testvérek

 

Ilyen vagyok: 

2014.03.24

Imádni valóan kedves, most kb 10 hónapos ivartalanított fiúcska. A lakásban a kutyák nagy barátai, közös tálkából eszik velük, együtt alszanak és már-már játszani is próbálnak. Más cicával azonnal barátkozik, imád kergetőzni, játszásiból pofozkodni. 
Jelenleg egy másfél éves kisfiúval él együtt, akit a fél világért sem bántana. Inkább odébb áll, semmint karmolna, így gyerekek mellé is bátran mehet. 
Még nagyon kölyökként viselkedik, fut, szalad, kergeti magát a lakásban, felugrál székre, kanapéra, élvezi még a kiscicás létet. 
Szerencsére nem rongál, nem tesz kárt semmiben. Teljesen szobatiszta, csak az alomra jár, tudja, hogy hol a helye, nem piszkít, nem jelöl sehová.
Clyde szívesen lenne továbbra is benti szobacica. Kicsi korában amikor még kóborka volt, elege lett a veszélyből, a nélkülözésből, ezért ki-kitekintget az erkélyre, kikukucskál a bejárati ajtón de eszébe sincs meglépni, továbbállni. Örül, hogy végre van biztonság, elég táplálék, szeretet, simogatás, játék és gondtalanság. 
Clyde már oltva, ivartalanítva van, tisztán és egészségesen várja hogy saját otthonba költözhessen.

2014.01.20

Clyde egyike azoknak a szerencséseknek, akiket még a nyáron mentettünk meg a káposztásmegyeri reménytelenségből.
Sok hónapba telt, mire az elvadult, mindentől menekülő cicafiúból egy bújós, dorombolós, emberekkel és kutyákkal is barátságos macsekot ’faragtunk’.
A kb 7 hónapos kisfiú imádja a hasát, dörgölőzik, megvakargattatja a fülecskéjét, ölben a nyakát simogattatja.
Hihetetlenül játékos, imád játszani még a kutyákkal is, egy tálból eszik velük, egy kanapén is alszik velük.
Kicsit szemtelen, mert felmászik mindenhová, annyira élvezi még a kiscicás létet. 
Egyébként nem rongál, ha van játéka és kaparófája nem tesz kárt semmiben. Gyönyörűen csak az alomra jár, tudja, hogy hol a helye, nem piszkít, nem jelöl sehová.
Clyde szívesen lenne akár kinti-benti cica is, de kinti cicának kizárólag csendes környékre mehet, ahol kevés a forgalom. 
Clyde már oltva, ivartalanítva várja új gazdiját.

Clyde-ra jelentkezni lehet: 06 20 932 6383

 

[nggallery ID=”70″]