Nevem

Becsült születési dátumom

Ivarom

Csepke

2016. március 3.

Nőstény

Csepke mudi-pumi jellegű keverék kislányka. Mindösszesen 9 kg, pici, vékony testalkatú, hosszú őzikelábú, aki pont kellemesen elfér az ember ölében és felvenni is könnyű.

Még igazi kölyökkutya: szertelen, imád szaladgálni, ugrálni, mindent megrágcsálni, és született agility-s típus, kúszik, mászik, ugrik, mindegy, csak legyen feladat. Imád labdázni, plüss-állatokat szétrágcsálni és a rágócsontokat. Nagyon szeretne megfelelni és minél közelebb lenni az emberhez ezért olyan gazdit keres, aki tud vele foglalkozni, labdát dobálni, kutyajátszótérre vinni, ölbe venni és babaként dédelgetni.

Ivartalanított, oltott, chipezett, teljesen szobatiszta. Imád minden más kutyát, ugrál rájuk, nyalja őket. A cicákat se bántja csak megy utánuk és nyalogatja a fülüket. A házi kosztot szereti a legjobban, na meg a csontot vagy bármit ami rágható. Egy kisegér veszett el benne. Csepke imád szeretni és imád szeretve lenni.

Igazi kis napsugár, aki beragyogja a környezetét.

Mellette nem lehet búslakodni, mert vagy addig bohóckodik amíg el nem nevetjük magunkat, vagy szétrágja a papucs másik felét is, amitől először ordítani kezdünk és csak utána nevetünk. Mert fülét farkát behúzza, hátát gömbölyíti, amíg leszidjuk, de közben vigyorog a szája és látszik rajta, már azon gondolkodik, hogyan szerezzen még több simogatást, na meg persze még több szétrágható papucsot.

Gyerekeket különösen imádja, csak még ugrál rájuk, ezért tanítani kell neki a helyes viselkedést. Semmilyen agresszió nincs benne se picik, se nagyok, se négylábúak iránt. mindösszesen egy kis nevelgetésre van szüksége, hogy tudja a helyes viselkedés szabályait (nem ugrálni fel, nem lopni papucsot).

Csepke szeret a lakásban lenni, de imádja a kertet is, a lényeg, hogy legyen történés, legyen gazdi, akiért rajonghat, és akinek táncolhat az idegein, amikor kilopja a wc-papírt és a teljes gurigát apró fecnikre szaggatja. Az autózást szereti, de egyelőre még nem nagyon bírja. Minden rosszcsontsága ellenére a világ egyik legszerethetőbb bohóc-kutyája, aki rengeteg szeretetre és egy kis nevelésre vár.

Érdeklődni: 06 20 932 6383 vagy info@aminakozpont.hu