Nevem: Fekete Gyémánt

Becsült korom: kb 3 éves

Nemem: nőstény

Méretem/súlyom: 3 kg

 

Gyémántot június 23-án délután a Deák téren eresztette szélnek néhány fiatal. Szegény annyira megrémült, mikor egy fára próbált menekülni, leesett. Szerencséjére ekkor felfigyelt rá megmentője és biztonságba helyezte, míg érte tudtunk menni.
A kislány 2 év körüli, és méltán kapta a Fekete Gyémánt nevet! Teljesen egészségesnek tűnik, jól táplált, gyönyörű selymes a bundája, és teljesen kézhez szokott, valószínűleg eddig valaki kedvenceként élt lakáscicaként, el sem tudjuk képzelni, mi történhetett 
Gyémánt a héten átesik az orvosi vizsgálatokon, és nemsokára olyan otthonra találhat, ahonnan többé nem kell elmennie.

2014. július 29.

Megtört a jég! Ilyet még nem tapasztaltam, mióta Gyémánt sokkos állapotban hozzám került, az egyik rejtekhelytől csak a másikig kúszott, fújt mindenre és mindenkire. 
Aztán egy hete mikor este hazaértem elém szaladt, hanyatt vágta magát a lábam előtt és dorombolva követelte a simogatást, hát most meg én kaptam sokkot!  
Előbújt az igazi énje, Gyémánt rendkívül kedves, minden simiért hálásan bújik és fáradhatatlanul dorombol. Szerencsére nem rendült meg a bizalma az emberekben, nem ijedős és nem támad a hirtelen mozdulatokra sem, igazi szeretetcsomag. 
A 2 év körüli nyugis cicalány teljesen szobatiszta és nem rombol, teljesen lakás-kompatibilis, de jól érezné magát egy biztonságos környéken kertben is. Mivel más cicákkal nem igazán sikerül megbarátkoznia, egyedüli kedvencnek ajánljuk.

[nggallery ID=”71″]