Kedves Látogatónk!

Állatszerető gazdikként, mindannyian ismerjük a játék örömét, és ismerjük a mondást: aki ebbel játszik, bot legyen a kezében… Ráadásul mozgásra nemcsak kedvencünknek, de agytekervényeinknek is szüksége van. Ezért közös játékra hívunk mindenkit, aki kedvet érez magában ahhoz, hogy hónapról-hónapra megtornáztassa elméjét, megbirkózzon fejtörőinkkel, melyekben felbukkannak majd négylábú barátaink is, természetesen nem véletlenül…

Játékunk fordulónapja minden hónap 1-je lesz. Eddig az időpontig várjuk a helyes megfejtéseket az info@aminakozpont.hu emailcímre, a beküldő nevének megadásával.

Ezúttal is igaz a mondás, mely szerint a részvétel a fontos, nem a győzelem, ugyanakkor a játék izgalmához mi is hozzá szeretnénk járulni a magunk módján… Reményeink szerint helyes megfejtőink közül minden hónapban valaki Fortuna kegyeltje lesz, aki megkapja adott havi tárgynyereményünket, jelképes, ám annál hasznosabb meglepetésként. Minden hó 2-tól közzétesszük előző havi játékunk helyes megfejtését, illetve nyertesünk keresztnevét, akivel felvesszük a kapcsolatot az általa megadott elérhetőségen, hogy egyeztessünk a nyeremény célbajuttatását illetően. Ekkor hirdetjük meg új játékunkat is, mely fölött reméljük, hónapról-hónapra egyre többen törjük majd a fejünket.

Jó szórakozást kíván az Amina csapata!