Kevesen gondolnák, hogy Káposztásmegyeren, a tömbházsoron mennyi kóbor cica él. Sokan ’felejtik’ itt saját vagy épp rokonuk által megunt, már kiszolgált kedvenceket. Szerencsére, néhány jóérzésű, cicaszerető lakó eteti őket és a szelídebbeknek próbálnak gazdit keresni, a nagyon betegeket gyógyítgatni. De sajnos az ivartalanításra már senkinek sincs kapacitása így a környéken csellengők száma egyre nő. Az utcai lét pedig nem biztosít hosszú életet, így elég gyorsan cserélődik az állomány.

Múlt héten szereztünk tudomást erről a kolóniáról és nagyon szeretnénk, ha a cicabarátok segítségével elindíthatnánk egy ivartalanítási és segítségnyújtási programot, különösen, hogy igen sok kismacska, szoptatós anyuka és orvosi kezelésre szoruló kandúrka is van közöttük.

Az először elhozott kis cicacsalád tüneményes. Azonnal állatorvoshoz kerültek, ahol a doktornő szépen lekezelte őket külsőleg és belsőleg is. Már csak egy dolguk maradt, szépen növekedni, játszani, hogy a kicsik 2 hét múlva örökbefogadhatóak legyenek, a mamát pedig elvihessük ivartalanítani és segítsünk neki is saját gazdira lelni. Ha valaki úgy érzi, szívesen segítene cicacsaládok vagy kiscicák gondozásában, nevelgetésében gazdihoz jutásukig, örömmel fogadnánk jelentkezését a 0620 932 6383 vagy az info@aminakozpont.hu elérhetőségeken.

[nggallery ID=”43″]