Név: Milko

Ivar: kandúr

Született: 2019. június 1.

Fajta: házi

Tartás: kizárólag lakásban
Milkónak és tesóinak, mint annyi más sorstársuknak nem indult könnyen az élete, az utcára született, nem várta őket senki és nagyon sokan tétlenül nézték, ahogy félvakon játszogatnak 3 tesójukkal az üvegszilánkok közt.

De egyszer csak jött a Megmentő, aki szárnya alá vette őket, és gazdijelöltektől alapítványig házalt, mire mindenkinek talált helyet, akit nem tudott már befogadni. Sajnos Milkónak nem volt szerencséje és az utcai lét örök nyomot hagyott rajta, bal szemére megvakult, amelyet el is kellett távolítani. Jobb szeme is sérült, van rajta egy kis hályog, de szerencsére azzal jól lát, és így teljes értékű életet élhet. 

Pofija így is cuki maradt, olyan mintha Milkó csak kacsintana. Áhítozik a szeretetre, simogatásra, dédelgetésre, puha selymes dorombológép lett belőle, aki vidáman kergeti a csörgős labdát és nagyon hálás mindenért amiben részesül. Leendő gazdiját nagyon boldoggá fogja tenni.

Milkó ivartalanított fiúcska, aki szobatiszta, szépen viselkedős, nem nyávogós, teljesen együtt élhető, aki tudja hol a helye: egy gazdi puha ölében!

Érdeklődni: 06 20 932 6383 vagy info@aminakozpont.hu