Kutya és macska mentési csoportunkhoz keresünk ideiglenes befogadót!

  

Az ideiglenes befogadásról:

Alapítványunk lelkes, ámde igen kicsiny csapattal működik, így mindig elkel egy-két újabb segítő kéz.

Mivel nem rendelkezünk menhellyel, ahhoz hogy még több állatkölykön tudjunk segíteni, szükségünk van ideiglenes befogadókra, akik szívesen segítenek néhány hétig egy kutyus vagy cicus elhelyezésében.

Ezért folyamatosan keresünk olyan jó szándékú és állatbarát embereket akik ideiglenesen saját otthonaikba fogadnának gazdi kereső kölyökkutyát vagy kölyökcicát.

Természetesen alapítványunk vállalja az állatorvosi ellátást és amennyiben szükséges, biztosítjuk a megfelelő állateledelt is hogy a lehető legtöbb lehetőség rendelkezésre álljon a kis kölyök megmenekülése érdekében.

Az emberi és állati egészség megőrzése érdekében rendkívüli módon odafigyelünk, hogy az ideiglenes nevelő szülők otthonába csak állatorvos által megvizsgált, féreghajtott, bolhairtott és tiszta kölyök kerüljön.

Amire igazán szükségünk van az a pót-gazdi odafigyelése és gondoskodása, megfelelő testmozgás és játék biztosítása és persze rengeteg szeretet, hogy a kölyök jól feltankolva indulhasson neki az életnek.

Nem profi állatmentőket és nem is aktív állatvédőket keresünk csupán olyan jó érzésű állatkedvelőket, akik úgy gondolják, tevékenységükkel hozzájárulhatnak a kutyók vagy cicók világának jobbításához.

 

Mivel csapatunk nagyobb része Budapesten illetve Budapest környékén lakik így inkább Pest megyeiek jelentkezését várjuk.

Bővebb információ:

info@aminakozpont.hu

vagy 0620/932-6383