Nevem: Totó

Nemem: hím

Fajtám: Staffordshire terrier keverék

Korom: 3 év

Javasolt tartás: Lakásban és kertben is

Totó nagy múltra tekint vissza nálunk. Sajnos rajta kívülálló okok miatt visszakerült hozzánk a boldog családi életből.

Totó jelenleg 3 év körüli ivartalanított, oltott, chipezett kan staffordshire terrier kutya. Két évvel ezelőtt örökbe adtuk, de családi problémák miatt (válás/költözés) Totót nem tudták tovább tartani ezért visszakerült gondozásunkba.

Totó egy bűbájos kutya, amolyan igazi házi kedvenc. Szíve szerint valami öleb lenne, de mérete miatt ez kevéssé megoldható. Imádja az embereket, a gyerekeket, az összes kutyát, legyen az kicsi vagy nagy, fiú vagy lány. Az egyetlen gond, hogy nem nagyon nevelték, így felugrik az emberre és az ő méretével az már súly. Amíg nem kezd egy kicsit lefáradni, húz a pórázon, de egyébként szépen sétál. Nem izgágáskodik a kerítések mögött ugató kutyákkal, a gazdiért bármit megtesz.

Nagyon szeretnénk, ha olyan gazdi jelentkezne, aki tud neki sok szeretetet adni, aki játszik vele és tanítgatja, nevelgeti. Nem vonyítós, feleslegesen nem ugat, ha van mellette másik kutya, akkor nyugodtan elvan. Viszont, ha egyedül marad, a gazdi után akar menni, és játszi könnyedséggel ugrik át 150 cm-es kerítéseket, úgyhogy csak megfelelő kerítéssel rendelkező házikóba költözhet.

Erre a bújos, szeretetre méltó, busa fejű kutyára jelentkezni lehet a 0620 932 6383 számon vagy az info@aminakozpont.hu emailen.

 

Totó

Totóra is rátalált az igazi 🙂

[nggallery ID=”73″]