Totó majd egy éve, hogy felbukkant egy kertben. Még pici kutya volt, alig pár hónapos, de már akkor tudta, milyen az, ha agyba főbe rugdossák, verik. Sokat ült a kerítés mellett, bámult minket, kutyás embereket és arról álmodozott, bárcsak ő is ilyen boldogan sétálgathatna az utcákon egy szerető, kedves gazdival. Majd egy év telt el, hogy gazdája, miután jól felöntött a garatra, szépen el is agyabugyálta szegényt.

Csodával határos módon Totó lelke nem tört meg, nem lett agresszív. Csak szívszaggatóan várt és reménykedett, hátha lesz jobb is. És az angyalok meghallgatták a kérését és egy sötét téli estén gondozásunkba került.

Totó imádnivaló! Kedves, barátságos, jólelkű. Imádja az embereket, a gyerekeket, a többi kutyapajtást. Mára már teljesen szobatiszta lett, szépen sétál pórázon, megállja a helyét bárhol, kertben és lakásban is. Nem ugatós, nem szedi szét a lakást. Kicsit kajla, sokszor van láb alatt, hogy foglalkozzanak vele. Nagyon embercentrikus, de megszokta, ha egyedül marad, ezért nem vonyít, szép csendben várja, hogy a kisgazdi hazaérkezzen. Nagyon emocionális, ragaszkodó, kötődő típus.
Erős izomzatú, imádja a pocakját, a nagy szaladgálásokat és a sétákat. Büszkén lépeget ideiglenes befogadója mellett és kész arra, hogy végre igazi, saját otthonba költözhessen, saját családja legyen.
Totó ivartalanítva, oltva és chippelve keresi magának a nagy betűs családot, ahol szeretgetik, kényeztetik, és sokat játszanak vele.

Totóra jelentkezni lehet telefonon a 0620 932 6383 számon vagy info@aminakozpont.hu címen.

[nggallery ID=”73″]