Gazdikeresőnk: Turbó

 Turbó gazdianyu szeme fénye volt hosszú-hosszú évekig. Egy szép tavaszi pénteki napon azonban igazi tragédia történt. Gazdianyu agyvérzést kapott és 3 napig feküdt a földön, mire rátaláltak. Turbó étlen szomjan ücsörgött mellette, hiába ugatott, hiába nyüszített, hiába sírt, gazdi anyu nem kelt fel többet hogy neki enni-inni adjon, hogy kiengedje a kertbe pisilni. Három nappal később végre nyílt az ajtó. Percekre rá jött a telefonhívás. Segítség kell Turbónak. Nincs család, nincs senki sem, a házat közben árverezi a bank.

Nem volt kérdés, hogy Turbó jön hozzánk. Iszonyat büdi volt szegény és nagyon sokat sírt az első pár nap. A szívünk szakadt meg érte. Azóta eltelt pár hét és a kis lelkecskéje megnyugodott, egész kivirult. Testileg is rendbe raktuk, átesett az ivartalanításon, chipelésen, oltáson, és megszabadult az összes maradék fogától, ami bent rohadt a szájában.

A minőségi táplálásnak és a sok mozgásnak, túrázásnak, játéknak köszönhetően, hamar fitt és  fiatalos ebecske vált belőle.  

Egy nagy gond maradt csupán, hogy Turbó 13 éves! Ki akar örökbefogadni egy 13 éves kutyát?

Csak reménykedni tudunk, hogy ez a fajtatiszta bichon havanese kanocska, aki tele van életörömmel és energiával, és akiben még évek ereje halmozódik, nem kell, hogy menhelyen élje le hátralévő idejét, hanem talál magának új családot, akiket még évekig örvendezhet, akik mellett még sokáig igazi otthonra lelhet.

Neki mindegy hogy idős vagy fiatal, gyerekes vagy gyerektelen, van-e másik kutya vagy cica, mindenkivel nagyon jól kijön és mindenhova bátran és biztonsággal be tud illeszkedni.

Kérjük a sorstól, adjon neki puha kanapét és simogató meleg kezeket, szerető öleléseket még egyszer, utoljára…

Érdeklődés: 0620 932 6383, info@aminakozpont.hu